In mei 2017 organiseerden we vanuit het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) het congres Even je geheugen opfrissen! Dit, in samenwerking met de Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen (BA&O) en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Langer doorwerken, vandaag gezond en bevlogen ons werk doen? Het vraagt veel van ons en levert ons ook veel op. Maar wat doet het met ons brein?

Inspirerende sprekers deelden hun kennis:

prof. dr. Douwe Draaisma (Rijks Universiteit Groningen) over ‘Feit en fictie over geheugen’.
prof. dr. Monicque Lorist (Rijks Universiteit Groningen) over ‘Gezond ouder worden: cognitie en het brein’.
dr. Teun Aalbers (GainPlay Studio) over ‘De toekomst van games in de zorg en op de werkvloer’.
dr. Jeroen Lemmens (Universiteit van Amsterdam) over ‘Schermverslavingen.”
dr. Annet de Lange (Lector HRM HAN) over de actuele stand van zaken NKDI
dr. Alexander van Eekelen (CIRCADIAN) over ‘Onregelmatig Werk: van Brein tot Gedrag’.

Dagvoorzitter Koos van der Spek, lid Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen en bestuurslid NKDI gaf dit mooie congres vorm.

namens het NKDI bestuur,

Annet de Lange, Beate van der Heijden en Sandra Kruijt

Mr. Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities, is bestuurslid. Bent u op zoek naar advies over Duurzame Inzetbaarheid voor uw beleid, sector, organisatie, bedrijf, doelgroep of uzelf? Neem dan contact op. 

Lees meer over:

Eerdere congressen van het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid

Over het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid

Het Nederlands Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid (NKDI) bevordert duurzame inzetbaarheid van werkenden door de integratie van inzichten uit onderzoek en uit de praktijk.

 

Handboek Duurzame Inzetbaarheid Een Leven Lang Inzetbaar

Onder redactie van Prof. Dr. A.H. de Lange en Prof. Dr. B.I.J.M. van der Heijden verscheen het handboek Een Leven Lang inzetbaar. Het handboek behandelt duurzame inzetbaarheid op het werk. Met interventies, best practices en integrale benaderingen.

Ruim 40 auteurs schreven mee aan het dit belangrijke handboek. mr. Sandra Kruijt is één van deze 40 auteurs. Voor het handboek Duurzame Inzetbaarheid van Dr. A. de Lange en Prof. Dr. B.I.J.M. van der Heijden schreef Sandra Kruijt het hoofdstuk: ‘De praktijk is weerbarstig. Ervaringen van (HR) managers in de praktijk’.

Lees welke auteurs meeschreven aan het handboek Standaardwerk – Duurzame inzetbaarheid: Een leven lang inzetbaar.

De eerste druk van het Handboek verscheen in 2013. De tweede druk verscheen in 2016. De herziene derde druk verschijnt in het najaar 2021.

 

Deel dit artikel