Workshop Werkdruk en Work Life Balance

U heeft het druk. Met uw werk. Daarnaast met sport, vitaliteit, kinderen, familie, vrienden, hobby’s … Soms vraagt u zich af hoe u alles combineert, óf u het wel kunt combineren, of uw eigen vitaliteit en geluk er niet bij in schieten.

U trekt veel werk naar zich toe. Gewoon omdat u het kunt en omdat u het wilt. Soms vraagt u zich af of u niet teveel doet? Misschien steken klachten de kop op of wijzen mensen in uw omgeving u erop dat het zelfs voor u wel eens teveel kan zijn.

Een goede balans tussen werk en privé is de basis van goede resultaten in het werk, van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en van gezond en met plezier werken. Daarom is het belangrijk om uw kennis over dit onderwerp actueel te houden, om een goede balans in het werk mogelijk te maken en mensen in uw organisatie wiens professionele loopbaan u is toevertrouwd te inspireren en te ondersteunen met uw (persoonlijk) leiderschap.

Priorities is sinds 2004 gespecialiseerd in werkdruk en werk privé balans en verzorgt voor bedrijven en organisaties resultaatgerichte workshops over Werkdruk, work life balance en duurzame inzetbaarheid (ook in het Engels mogelijk).

Zo stelt u mensen in staat om resultaten in het werk te behalen

Afhankelijk van uw wensen, kan de workshop vanuit de theorie worden ingestoken of als teambuilding activiteit. U kunt het onderwerp werkdruk binnen uw organisatie op een goede manier (weer) op de agenda te zetten en met elkaar komen tot werkende afspraken.

De workshop of presentatie kan een eenmalige of juist een jaarlijks terugkerende (actualiteiten)sessie zijn, toegespitst op een specifieke doelgroep of juist bedoeld voor uw hele organisatie.

Samen stellen we vooraf vast wat het door u gewenste eindresultaat van de presentatie of workshop is. Meestal is dat efficiënt en effectief werken, oftewel in Priorities’ eindresultaten: Priorities at Work, Life Priorities & Work Life Priorities.

Betrokken werkgevers nemen zelf het voortouw

Medewerkers ervaren een werkgever die de balans tussen werk en privé zelf ter sprake brengt als een betrokken werkgever. Vooral als de werkgever/leidinggevende die balans met hun medewerkers bespreken vóórdat een stress situatie ontstaat. Of als de combinatie van werk en privé uit balans dreigt te raken. Bijvoorbeeld door een ingrijpend life event.

Werkende oplossingen voor werkdruk

Priorities heeft met een bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds De Balanstool Priorities.nu ontwikkeld. Deze internetapplicatie heeft veel mensen ondersteund bij het tot stand brengen van balans op het werk, in privé of tussen werk en privé. Tijdanalyse© is daarbij een bewezen succesvol instrument. Inzichten uit het gebruik van deze internetapplicatie zijn nog altijd de basis voor workshops, advies en coaching.

Workshop Werkdruk en work life balance | Interactieve presentatie | Werkdruk & work life balance spel

In deze in-company workshop krijgen de deelnemers een interactieve presentatie en spelen ze met elkaar het bordspel of online spel ‘Werkdruk & Work life balance’.

Collega’s en hun standpunten beter leren kennen in een ontspannen sfeer maakt dit tot een informatieve en inspirerende activiteit. Indien gewenst, kunnen deelnemers vooraf de werkdruk en work life balance enquête invullen. Zo kunt u als leidinggevende of afdeling Human Resources met de uitkomsten een stap verder in uw aanpak van het onderwerp (preventie van) werkdruk, vitaliteit en een goede balans tussen werk en privé.

Incompany workshop | 1,5 – 3 uur | 5-100 deelnemers | Ook in het Engels

Workshop Werkende Oplossingen om burnout bij arts-assistenten te voorkomen

‘Hard werken hoort er gewoon bij’, ‘het is leuk’ en ‘je bent ambitieus en wilt veel bereiken’. Als arts, als opleider en helemaal als aankomend specialist in opleiding.

Toch is werkdruk en burn-out bij arts-assistenten een actueel thema. Hoe kun je in een goede werkomgeving artsen in opleiding ondersteunen om een gezonde werk-privé balans voor zichzelf te creëren?

Tijdens deze workshop voor medisch specialisten, opleiders van AIOS en leden van een opleidingsgroep belicht management consultant en executive coach Mr. Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities, werkende oplossingen om burn-out te voorkomen.

Naast een interactieve presentatie met overzicht van state of the art beleid en literatuur, bespreekt u met elkaar Priorities’ vragen voor een veilig opleidings- en werkklimaat voor artsen in opleiding en artsen niet in opleiding (AIOS, ANIOS).

Workshop van 2 uur op uw locatie | Accreditatie aan te vragen: 2 punten

Wilt u een workshop boeken?

Wilt u advies over de beste invulling voor uw organisatie?

Neem contact met me op voor een adviesgesprek.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.