Workshop Werkdruk en Work Life Balance

U heeft het druk. Met uw werk. Daarnaast met sport, vitaliteit, kinderen, familie, vrienden, hobby’s … Soms vraagt u zich af hoe u alles combineert, óf u het wel kunt combineren, of uw eigen vitaliteit, geluk en werkplezier er niet bij in schieten.

U trekt veel werk naar zich toe. Gewoon omdat u het kunt en omdat u het wilt. Soms vraagt u zich af of u niet teveel doet? Misschien steken klachten de kop op of wijzen mensen in uw omgeving u erop dat het zelfs voor u wel eens teveel kan zijn.

Een goede balans tussen werk en privé is de basis van goede resultaten in het werk, van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en van gezond en met plezier werken. Daarom is het belangrijk om uw kennis over dit onderwerp actueel te houden, om een goede balans in het werk mogelijk te maken en mensen in uw organisatie wiens professionele loopbaan u is toevertrouwd te inspireren en te ondersteunen met uw (persoonlijk) leiderschap.

Priorities is sinds 2004 gespecialiseerd in werkdruk en werk privé balans en verzorgt voor bedrijven en organisaties resultaatgerichte workshops over Werkdruk en Work life balance (ook in het Engels mogelijk). 

Stress en psychosociale arbeidsbelasting: theorie én teambuilding

Afhankelijk van uw wensen, kan de workshop vanuit de theorie worden ingestoken of als teambuilding activiteit. Met actuele informatie over preventie van stress 2023, burn-out, psychosociale arbeidsbelasting stelt u mensen in staat om resultaten in het werk te behalen. U kunt het onderwerp work life balance en werkdruk binnen uw organisatie op een goede manier (weer) op de agenda te zetten en met elkaar komen tot werkende afspraken.

De workshop over een goede werk privé balans kan een eenmalige of juist een jaarlijks terugkerende (actualiteiten)sessie zijn, toegespitst op een specifieke doelgroep of juist bedoeld voor uw hele organisatie. 

Interactieve presentatie Work life Balance 

Vooraf stellen we vast wat het door u gewenste eindresultaat is van de workshop werkdruk en work life balance. Meestal is dat efficiënt en effectief werken. Indien gewenst wordt state of the art informatie over arbeidsmarktontwikkelingen, uw sector, organisatie of beroep behandeld. 

Workshop stress 2023 en preventie van burn-out 

Medewerkers ervaren een organisatie die de balans tussen werk en privé zelf ter sprake brengt als een betrokken werkgever. Vooral als de leidinggevende die balans met hun medewerkers bespreken vóórdat een stress situatie ontstaat. Of als de combinatie van werk en privé uit balans dreigt te raken. Bijvoorbeeld door een ingrijpend life event. Betrokken werkgevers nemen zelf het voortouw. 

Werk privé balans 

Priorities heeft met een bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds De Balanstool Priorities.nu – de berekening van de balans tussen werk en privé ontwikkeld. Deze internetapplicatie heeft veel mensen ondersteund bij het tot stand brengen van balans op het werk, in privé of tussen werk en privé. Tijdanalyse© is daarbij een bewezen succesvol instrument. Inzichten van deze internetapplicatie zijn nog altijd de basis voor workshops werkdruk en work life balance, van werk privé advies en executive coaching ter preventie van burn-out.

Workshop Werkdruk en work life balance | Interactieve presentatie | Werkdruk & work life balance spel – toelichting

In deze in-company workshop krijgen de deelnemers een interactieve presentatie en spelen ze met elkaar het bordspel ‘Werkdruk & Work life balance’.

Collega’s en hun standpunten beter leren kennen in een ontspannen sfeer maakt dit tot een informatieve en inspirerende activiteit. Indien gewenst, kunnen deelnemers vooraf de werkdruk en work life balance enquête invullen. Zo kunt u als leidinggevende of afdeling Human Resources met de uitkomsten een stap verder in uw aanpak van het onderwerp (preventie van) werkdruk of stress, vitaliteit, werkplezier en een goede balans tussen werk en privé.

Incompany workshop | 1,5 – 3 uur | 5-100 deelnemers | Ook in het Engels

 

Workshop Burnout bij arts-assistenten voorkomen – toelichting

‘Hard werken hoort er gewoon bij’, ‘het is leuk’ en ‘je bent ambitieus en wilt veel bereiken’. Als arts, als opleider en helemaal als aankomend specialist in opleiding.

Toch is werkdruk en burn-out bij arts-assistenten een actueel thema. Hoe kun je in een goede werkomgeving artsen in opleiding ondersteunen om een gezonde werk-privé balans voor zichzelf te creëren?

Tijdens deze workshop voor medisch specialisten, opleiders, AIOS en ANIOS belicht management consultant en executive coach Mr. Sandra Kruijt, eigenaar van Priorities, werkende oplossingen om burn-out te voorkomen.

Naast een interactieve presentatie met overzicht van state of the art beleid en literatuur, bespreekt u met elkaar Priorities’ vragen voor een veilig opleidings- en werkklimaat voor artsen in opleiding en artsen niet in opleiding (AIOS, ANIOS).

Workshop van 2 uur op uw locatie | Accreditatie aan te vragen: 2 punten

 

 

Wilt u een workshop boeken?

Wilt u advies over de beste invulling voor uw organisatie?

Neem contact op voor een adviesgesprek via onderstaand formulier of via contact

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.