Masterclass Targets en Werkwaarden

Herkent u dit? U bent gerenommeerd, zeer capabel, een inspirerend leider. Met uw functiebelasting in een veeleisende positie vult u met gemak twee-drie fulltime functies. U draait uw hand er niet voor om uw targets te halen en schitterende resultaten neer te zetten.

Maar doet u de juiste dingen? Voor uzelf? De dingen waar uw hart ligt? Waar u het beste in bent? Waar u het meeste plezier uit haalt en waar uw grootste talenten liggen? Zijn uw targets uw talenten? En hoe gaat het met uw inspiratie als leider en uw leiderschap?

De hoge eisen die aan u gesteld worden, maken dat u niet toekomt aan deze vragen als directeur, manager, hoogleraar of advocaat. Voor luchtfietsen is geen tijd.

Succesvol leiderschap vanuit 7 werkwaarden

Tijdens de masterclass Targets en Werkwaarden behandelen we een wetenschappelijk gevalideerde methode om in 7 vragen uw belangrijke werkwaarden helder te krijgen. Het instrument Capability Approach, Werk als Waarde, is ontwikkeld door Prof. Dr. J.J.L. van der Klink e.a. van Tilburg University. Het geeft in 7 heldere vragen sterke inzichten.

Deze sterke basis vulde ik aan met Priorities’ vragen, die richting en diepgang geven aan onderwerpen als uw targets, functie, organisatie, ambities, bereikte en gewenste resultaten in uw loopbaan. Indien gewenst, integreert u deze werkwaarden in succesvolle en resultaatgerichte gesprekken en komen trends in arbeidsrecht en (strategisch human resource) management ter sprake.

“Het is fascinerend hoe mensen in zo’n relatief korte tijd zulke concrete resultaten halen. Geen ‘ik droom ervan over een paar jaar … ‘, maar hier en nu uw functie en leiderschap optimaliseren vanuit uw werkwaarden, voor uw targets én uw talenten.

De ene deelnemer ziet de prachtige kanten van de functie weer en heeft concrete onderwerpen om te ‘tweaken’. De ander ziet hoe leuk een nieuwe uitdaging buiten de comfort zone kan zijn en formuleert directe vervolgstappen. De volgende heeft opeens helder hoe de huidige organisatie met de enorme werkdruk en de waan van de dag hem de kans ontneemt om de resultaten neer te zetten die hij waardevol vindt. U heeft een prachtig instrument in handen om richting te geven aan uw targets, uw leiderschap en uw loopbaan.”

Leiderschap voor high performance organisaties

Targets dagen u uit. Om ze te halen. Ze dagen u uit om te woekeren met uw talenten. Ze halen u uit uw comfortzone en dagen u uit de waarden die u nastreeft, de resultaten die cruciaal zijn en uw prioriteiten helder te stellen.

Uw grootste talenten, waarden en prioriteiten kunnen echter in de hectiek van iedere dag overschaduwd raken. U werkt dan weliswaar hard, maar doet u de juiste dingen? De dingen waar uw hart ligt? Waar u het beste in bent?

Geeft u leiding? Dan heeft u een prachtig instrument om effectieve, resultaatgerichte jaargesprekken te voeren. Dat geldt nog meer als deze jaargesprekken (de uitwerking of follow-up) er het afgelopen jaar bij ingeschoten zijn.

Werkt u zelfstandig? Als zelfstandig ondernemer, zelfstandig professional of beroepsbeoefenaar? Grote kans dat deze masterclass voor u onmisbaar is. Uw ondernemersvrijheid, uw grootste goed, heeft als keerzijde dat u minder kans heeft dat collega’s u bij de les houden als uw targets ‘op drift’ raken. Of als u door schijnbaar tegengestelde doelstellingen door de bomen het bos niet meer ziet. Voor u het weet, vliegt uw jaar met hard werken weer voorbij, maar hebt u dan precies die resultaten geboekt die u nu voor ogen heeft?

Direct resultaat

• Doing the right things: Ambitieuze targets halen door het beste te halen uit uzelf en uw mensen
• Effectief leiderschap: U inspireert de mensen aan wie u leiding geeft tot steeds betere prestaties
• Tijdwinst: In één sessie van twee uur (online) of vier uur (groep, in-company of Wereldmuseum Rotterdam) leren werken met dit wetenschappelijk gevalideerde instrument om richting te geven aan uw resultaten en uw carrière.

Masterclass Targets en Werkwaarden in groepsverband of individueel

De masterclass wordt op een mooie locatie in groepsverband of individueel (online) gegeven.

Masterclass Targets en Werkwaarden (groepsverband – 4 uren)

Heeft groepsverband uw voorkeur? Op een prachtige locatie in Rotterdam (omgeven met veiligheidseisen van 1,5m afstand i.v.m. covid) bent u van harte welkom en petit comité de masterclass bij te wonen. Geïnspireerd door andere deelnemers is er alle ruimte voor reflectie op uw targets en werkwaarden. De uitkomsten zijn iedere keer verrassend en altijd fantastisch! U zult er versteld van staan hoe dit eenvoudige instrument zulke sterke inzichten geeft.

Voorafgaand aan uw deelname bespreken we uw gewenste resultaten, zodat u het maximale uit de masterclass haalt. Hierna ontvangt u een definitieve bevestiging van uw deelname.

Data: 14 december 2023 | 15 februari 2024 | 18 april 2024 | 13 juni 2024  | 18 september 2024 | 22 november 2024 | Tijd: van 16:30 tot 20:30 uur

Een eerdere deelnemer aan het woord:

“Ik kreeg dubbele eye openers, voor mijzelf, mijn eigen werk en voor de mensen die ik leiding geef.”

Anoniem

“De Masterclass Targets en Werkwaarden was inspirerend en gaf mij mooie inzichten! Heel leuk om het online vanaf je eigen locatie te kunnen doen. De uitkomst was zelfs boven mijn verwachting.”

Alice Terberg-Froeling | Manager bedrijfsvoering Neurorevalidatie Rijndam Revalidatie

“In het jaargesprek dat ik voerde, heb ik de 7 vragen van Capability Management uitgevraagd bij een van mijn mensen, nadat het gesprek dreigde te stagneren en we in herhaling vielen van eerdere gesprekken.
Het gaf een boost aan het gesprek. Degene met wie ik het gesprek had, kon ineens heel goed aangeven wat er goed gaat, maar ook wat miste om targets te halen en waar dit mee te maken had. We kwamen ineens tot de kern.

Ik ga dit nu vast onderdeel maken van mijn jaargesprekken. Ik weet zeker dat dit gaat helpen in resultaten en werkplezier.”

Anoniem

“De masterclass Targets en Werkwaarden heeft me geholpen om stil te staan bij het moment en na te denken over volgende stappen in mijn carrière. Ik kan de masterclass van harte aanbevelen. Het is zowel geschikt voor leidinggevenden met leiderschapsvragen als voor diegenen die willen reflecteren op hun loopbaan.

Sandra is goed in staat je aan te zetten tot reflectie op je loopbaan. Ze combineert theorie met praktische tips waar je direct mee aan de slag kan. Ze is empathisch én kritisch waardoor je in een veilige setting tot de kern komt. De online sessies werkten goed. Het was ook fijn om van te voren al informatie te ontvangen zodat je daags voor de coaching al aan het denken werd gezet.

Het volgen van de masterclass vanaf je eigen locatie werkt verrassend goed. Prettig om gewoon vanachter je eigen bureau deze coaching te ontvangen. Het scheelt reistijd en de focus is goed.”

Ella Broekstra | HR Manager Stichting Omroep Muziek