Trendwatching Future of Work, vakliteratuur, wetgeving, beleid en informatie van geselecteerde en gerenommeerde bronnen vormen de basis voor het werk van Priorities. Daarnaast is het een goede basis voor succes in uw werk.

Trends op het vlak van leiderschap, (strategisch human resource) management, efficiënt werken, stress en psychosociale arbeidsbelasting, vitaliteit, mentale gezondheid, duurzame inzetbaarheid, arbeidsrecht, arbeidsomstandighedenrecht vullen uw kennis en core business aan.

Wat speelt er? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen om in de gaten te houden? Voor uzelf of voor de mensen die u leiding geeft.

Deze trendwatching is een sterke basis van het Priorities at Work Programma dat mensen in staat stelt minder uren te werken en hogere targets te halen.

In evaluaties na afloop van het programma geven mensen mij vaak aan hoe belangrijk ze dit onderdeel vinden voor henzelf en hun leiderschap. Het sparren over kennis als: loopbaanontwikkeling, carrières, arbeidspsychologie, organisatiepsychologie, werk en gezondheid, toekomst van werk, psychosociale arbeidsbelasting, pro activiteit, werkontwerp, job crafting, succesvol ouder worden op het werk, vermoeidheid, welzijn, slapen, gedrag veranderen, stress en welzijn op het werk, leiderschap, veerkracht, HRM, functies, innovatie management.

Meer weten? U bent van harte uitgenodigd het Ebook Priorities at Work te downloaden en om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek over het Priorities at Work Programma, Masterclass Targets en Werkwaarden of Workshop Werkdruk en Work Life balance.  

Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief van Priorities (onderaan pagina).

 

Sandra Kruijt

Eigenaar Priorities | Management consultant | Executive coach


 

Week van de werkstress 2023

Deel dit artikel