De focus op data gedreven werken in de intelligente organisaties die we creëren is uitdagend. Slimmer werken en digitale transformaties spelen steeds vaker de hoofdrol in onze functie en organisatie. Het formuleren van de juiste Key Performance Indicatoren (KPI’s) en het bereiken van deze doelstellingen vraagt veel, zowel in uw inhoudelijke expertise als in uw leiderschap.

U bent gerenommeerd, een inspirerend leider in een veeleisende positie. U haalt uw doelstellingen, targets en KPI’s. Vaak gaat het u goed af.
Maar, doet u de juiste dingen voor uzelf? Voor uw persoonlijke doelstellingen? Doet u waar uw hart ligt?

Kan het belangrijk zijn, ook voor u, om aan de hand van een wetenschappelijk gevalideerd instrument uw 7 werkwaarden te herijken en in kaart te brengen of uw werkwaarden nog in lijn zijn met wat u iedere dag in uw werk doet? Lees hier meer over de Priorities’ Masterclass Targets en Werkwaarden.

In deze masterclass behandelen we een effectieve methode om met eenvoudige en inspirerende 7 Werkwaarden van prof. dr. J.J.L. van der Klink e.a. (Tilburg University) en Priorities leiderschapsvragen hier en nu uw functie te optimaliseren voor uw targets EN uw talenten.

In een persoonlijke en voor u op maat gemaakte masterclass brengt u uw 7 Werkwaarden in kaart aan de hand van het wetenschappelijk gevalideerde instrument van prof. dr. J.J.L. van der Klink e.a. en de Priorities’ vragen. Nóg belangrijker is de uitkomst: u weet direct wat u wilt veranderen.

Lees verder over de masterclass of neem contact op als u meer informatie wilt.

Sandra Kruijt

Eigenaar Priorities | Management consultant | Executive coach

 

 

 

 

Deel dit artikel