Priorities – Professional Organizing is specialist preventie van stress en werk-privé balans (werkdruk preventie en work life balance). In een tweejarig project met ESF-subsidie (Europees Sociaal Fonds) werd de internetapplicatie ontwikkeld Priorities.nu – de berekening van de balans tussen werk en privé.

Expertise op het vlak van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting en stress, vooral omgezet in werkende oplossingen voor werkdruk om u als c-suite executive, directeur, hoogleraar, advocaat of manager te ondersteunen minder uren te werken en hogere targets te halen. Lees hier meer over de achtergrond of bekijk het het aanbod onder Stress en Leiderschap.

Het project De Balanstool Priorities.nu:

– (elektronische) enquêtes onder ruim 100 bezoekers van de beurs Gezond in Bedrijf en medewerkers van 2 ICT-bedrijven over het belang van een goede werk – privé balans

– interviews met bedrijfsartsen, HRM managers en arbo professionals

– diepte interviews afgenomen met directies van twee bedrijven over werkgeversaspecten rond balans werk en privé

Met deze input is De Balanstool Priorities.nu – de berekening van de balans in het werk en de balans tussen werk en privé ontwikkeld en gelanceerd. In vakbladen, kranten en online is veel aandacht besteed aan de applicatie. Tot 2013 is deze internetapplicatie (gratis) online toegankelijk geweest.

 

De balanstool Priorities.nu in getallen

– ontwikkeltraject 7 maanden team van 1-4 ICT ontwikkelaars

– uittesten door medewerkers van 2 ICT bedrijven

– doorontwikkeling na uittesten

– totale kosten project: rond € 150.000

 

Een goede positionering van het belang van werk – privé balans. Achtergrond uit het (nationale en internationale) vakgebied en de vakliteratuur blijft altijd in beweging. Het bijhouden van de ontwikkelingen in de markt, en het vakgebied, het onderzoek en publicaties in wetenschap is de basis van mijn expertise in van mijn werk met Priorities.

Preventie van ziekteverzuim, stresspreventie, burnout preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid: het zijn allemaal verschillende invalshoeken voor de noodzaak van een goede work life balance. Voor U.

Wilt u minder uren werken en hogere targets halen? Download het Ebook Priorities at Work of lees meer over het aanbod van Priorities onder Stress en Leiderschap.

Work hard. Live balanced. Sandra Kruijt

Deel dit artikel