In de aanloop naar de Week van de Werkstress (15 – 19 november 2021) leest u hier de populaire Priorities blogserie – on work life balance. Maak kennis met Priorities en de dienstverlening (executive coaching, masterclass Targets en Werkwaarden, workshop werkdruk en work life balance – ook in Engels).

Dit keer koos ik voor de titel Healthy Workplaces Manage Stress, naar een eerdere Europese campagne in 2014. De titel benadrukt dat ook in de periode dat wij door Covid-19 geconfronteerd worden met werkdruk, stress (eventuele nieuwe verschijningsvormen en oplossingen) gezond werk belangrijk is. Gezond werk is werk zonder stress.  Meld u aan voor de blogserie (zie rechterkolom) of lees posts hier op www.priorities.nl.

 

Trends, ontwikkelingen en best practices

Wat zijn de trends? Wat moet u weten? Wat zijn goede tools, instrumenten en wat is goede kennis? Welke volgende stappen kunt u zetten om betrouwbare informatie om te zetten in best practices voor uw praktijk?

Ik geef een korte update over onderwerpen waar je van af moet weten, zodat je daarna direct weer door kunt gaan met je targets of doelstellingen. Er komt in deze tijd al genoeg op ons af om je bedrijf, organisatie en je mensen door deze tijd te leiden. Mentale gezondheid, werkdruk, preventie en oplossingen van stress is de core business van Priorities.

Priorities. Makes life easier for busy professionals.

 

Sandra Kruijt

Eigenaar Priorities | Management consultant | Executive coach voor directeuren, bestuurders, C-suite executives, hoogleraren en mensen in vrije beroepen, zoals advocaten.