In de aanloop naar de Week van de Werkstress (15 – 19 november 2021) leest u hier de populaire blogserie de Sandra Blog – on work life balance van Priorities. Maak kennis met deze posts en met de dienstverlening van Priorities: 

  • management consultancy | executive coaching
  • Priorities at Work Programme
  • Masterclass Targets en Werkwaarden (in-company, in groepsverband of individueel online)
  • Workshop Werkdruk en Work life balance (ook in Engels). 

Healthy Workplaces Manage Stress

Dit keer koos ik voor de titel Healthy Workplaces Manage Stress, naar een eerdere succesvolle Europese campagne in 2014. De titel benadrukt dat ook in de periode dat wij door Covid-19 geconfronteerd zijn met werkdruk, stress (eventuele nieuwe verschijningsvormen en oplossingen) gezond werk belangrijk is.

Gezond werk is werk zonder stress. 

Meld u aan voor de blogserie (zie rechterkolom) of lees posts hier op Sandra Blog – on work life balance, onderdeel van Priorities www.priorities.nl.

 

Trends, ontwikkelingen en best practices

Wat zijn de trends? Wat moet u weten? Wat zijn goede tools, instrumenten en wat is betrouwbare kennis? Welke volgende stappen kunt u zetten om betrouwbare informatie om te zetten in best practices voor uw core business

Ik geef een korte update over onderwerpen waar u van af moet weten, zodat u daarna direct aan de slag kunt met de targets en doelstellingen die bij uw functie, bedrijf, organisatie of sector horen. Het oplossen van werkdruk, preventie van burnout en ziekteverzuim, oplossingen voor stress, mentale gezondheid is de core business van Priorities.

 

Priorities. Makes life easier for busy professionals.

 

Sandra Kruijt

Eigenaar Priorities | Management consultant | Executive coach voor directeuren, bestuurders, C-suite executives, hoogleraren en mensen in vrije beroepen, zoals advocaten.

Deel dit artikel