Trendwatching, vakliteratuur, wetgeving, beleid en informatie van geselecteerde en gerenommeerde bronnen vormen de basis voor het werk van Priorities. Daarnaast is het een goede basis voor succes in uw werk.

Trends op het vlak van leiderschap, (strategisch human resource) management, efficiënt werken, stress en psychosociale arbeidsbelasting, vitaliteit, mentale gezondheid, duurzame inzetbaarheid, arbeidsrecht, arbeidsomstandighedenrecht vullen uw core business, targets of te behalen doelstellingen aan.

Wat speelt er? Wat zijn de trends? Wat is belangrijk voor mensen aan het werk om te weten? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen om in de gaten te houden? Voor uzelf of voor de mensen die u leiding geeft.

Deze trendwatching is een sterke basis van het Priorities at Work Programma dat mensen in staat stelt minder uren te werken en hogere targets te halen.

In evaluaties na afloop van het programma geven mensen mij vaak aan hoe belangrijk ze dit onderdeel vinden voor henzelf en om in hun leiderschap op te sturen. Meer weten? U bent van harte uitgenodigd het Ebook Priorities at Work te downloaden en om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Meer lezen over trends en ontwikkelingen?

 

Sandra Kruijt

Eigenaar Priorities | Management consultant | Executive coach

Deel dit artikel