U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Priorities en/of voor De Sandra Blog – on work life balance. Wilt u op de hoogte zijn van human resource management trends, trends in arbeidsrecht, werkdruk, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, stress, leiderschap en work life balance, meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Priorities (aanmelden kan onderaan de pagina).

Wilt u met achtergrond informatie en een kwinkslag aan het denken gezet worden over tal van aspecten die succes in het werk en een goede work life balance bepalen? Meld u dan (ook) aan op De Sandra Blog – on work life balance. (aanmelden kan rechts op het blog bij ‘abonneren’). U bent van harte welkom! 

Priorities at Work

Priorities adviseert en coacht mensen om zo slagvaardig mogelijk te zijn in werk of privé. Bij een hoge werkdruk kan de persoonlijke effectiviteit van professionals of de efficiency van een organisatie verminderen.

Sinds 2004 begeleid ik als – management consultant & executive coach en eigenaar van Priorities – directeuren, managers, hoogleraren en mensen in vrije beroepen die in een spagaat terecht komen tussen declarabele uren werken in hun expertise en hun management- of acquisitietaken. Dit, om veel minder uren te maken door overbodig werk te reduceren, de organisatie van het werk opnieuw in te richten, scherpe prioriteiten te stellen en hogere targets te halen.

Met plezier draag ik mijn werkervaring als advocaat, als Chief Human Resources, MT-lid, bij aan de expertise van mijn cliënten. Samen geeft dat prachtige resultaten.

Daarnaast schrijf ik sinds 2009 De Sandra Blog – on work life balance, onderdeel van Priorities.

Deel dit artikel