beach De Sandra BlogSinds november 2009 schrijf ik dit blog met veel plezier. De Sandra Blog  – on work life balance. En alles wat daarmee te maken heeft. En iedereen die daarmee te maken heeft. Het klonk compact, maar waaiert zodanig uit dat ik het graag in perspectief zet. Ik ben begonnen over werkstress. Gevolgen van stress, gevolgen op het werk, gevolgen voor thuis. Werkhouding. Het heeft er allemaal mee te maken en ik ben er nog niet over uitgeschreven.

Verder schrijf ik over alles wat met work life balance samenhangt. Man-vrouw verschillen, man-vrouw issues, vrouw-vrouw issues, man-man wat een issues, mensen met kinderen vs. mensen zonder kinderen issues, glazen plafond, old boys en mensen die onze honden uitlaten als wij werken. Met achtergrondinformatie en een kwinkslag probeer ik mensen aan het denken te zetten over onderwerpen die work life balance bepalen, op een manier die mannen en vrouwen aanspreekt.

Naast luchtige lariekoekjes ben ik een serieuze rubriek begonnen: the real life stories. We kunnen namelijk nog zoveel willen, plannen en over onze work life balance nadenken, het echte leven heeft soms hele andere plannen voor ons. Ik vind het mooi om op die wijze het onderwerp werkdruk en work life balance te relativeren.

Het is een leuke tijd om in te leven. Er spelen zoveel onderwerpen en de antwoorden zijn nog lang niet uitgekristalliseerd. Met dit blog wil ik graag een bijdrage leveren aan de gedachtenvorming in deze tijd. We willen allemaal zo veel, we moeten zoveel. Hoe kunnen we het beperken en een gelukkig en succesvol leven leiden?

Ik heb lang geleden bedacht: werk en privé dat moet je kunnen berekenen net zoals je alles kunt berekenen. Zo simpel is het. Dat is De Balanstool Priorities.nu geworden. Daar werk je goed door, zorg je zoveel als nodig is, daar blijf je lang en happy mee in de running. Het strandgevoel. Work hard. Live balance.

Soms heb ik het gevoel dat ik met al deze blogberichten een schilderij aan het maken ben met allemaal kleine puntjes. Pointillisme. Al die kleine puntjes samen vormen uiteindelijk het doek.

Dank voor het lezen en voor alle leuke, goede en inspirerende reacties die ik krijg.

Work hard. Live balanced. Sandra Kruijt

Deel dit artikel