Met Priorities – Professional Organizing bied ik fullservice op het gebied van work life balance. Vanuit mijn achtergrond als advocaat, (corporate) human resource manager en ondernemer heb ik mij gespecialiseerd in timemanagement en werk – privébalans. Nu adviseer ik bedrijven/organisaties en professionals over het vormgeven van work life balance (beleid) en de noodzaak daarvan, geef trainingen, workshops en presentaties over work life balance en De Balanstool Priorities.nu.

Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in work life balance. Priorities heeft in een tweejarig (fulltime) project:

– (elektronische) enquêtes onder ruim 100 bezoekers van de beurs Gezond in Bedrijf en medewerkers van 2 ICT-bedrijven over het belang van een goede werk – privé balans

– interviews met bedrijfsartsen, HRM managers en arbo professionals

– diepte interviews afgenomen met directies van twee bedrijven over werkgeversaspecten rond balans werk en privé

– onderzoek naar vakliteratuur gedaan en tijdsonderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau erbij betrokken.

Met deze input is De Balanstool Priorities.nu – de berekening van de balans in het werk en de balans tussen werk en privé ontwikkeld en gelanceerd. In vakbladen en pers is veel aandacht hieraan besteed.

De Balanstool is een internetapplicatie die ontworpen werd om ‘intuïtief’ te kunnen gebruiken. In de praktijk is de ICT achter de tool echter zo uitgebreid geworden dat training en ICT-uitleg noodzakelijk is om er effectief mee te kunnen werken. Priorities verzorgt hier workshops voor, met gebruikershandleiding, cases en opdrachten en persoonlijke begeleiding.

Daarnaast heb ik diverse work life balance, time management presentaties en workshops gedaan voor bedrijven en organisaties. Tal van medewerkers van bedrijven, directeuren, directie, leidinggevenden, ZZP’ers heb ik begeleid bij time management, werkdruk (onbalans in het werk) en bij balans werk & privé.

De balanstool Priorities.nu in getallen

– ontwikkeltraject 7 maanden team van 1-4 ICT ontwikkelaars

– uittesten door medewerkers van 2 ICT bedrijven

– doorontwikkeling na uittesten

– totale kosten project: rond € 150.000

Balans werk en privé een non-issue, luxe issue, zweverig of een vrouwending? Ik schreef daarvoor de Positionering van het belang van werk – privé balans. Achtergrond uit het (nationale en internationale) vakgebied en de vakliteratuur, Mr Sandra Kruijt Priorities – Professional Organizing. Dat zijn mijn facts & figures. Uw facts & figures voor uw balans brengt u in kaart met de Balanstool.

U vliegt dus niet op een tapijtje het raam uit als wij het over balans werk en privé hebben.

Neemt u contact met mij op. Ik ben u graag van dienst voor uw work life balance.

Work hard. Live balanced. Sandra Kruijt

Deel dit artikel